Simpozij “Razvoj i okoliš - perspektive održivosti” - Žažar, Krešimir (Array, 2011)
Prikaz znanstvenog simpozija s međunarodnim sudjelovanjem “Razvoj i okoliš - perspektive održivosti” održanog 6. i 7. listopada 2011. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta u Zagrebu.