Sveučilišni udžbenici Josipa Silića (u okviru metodičkih kolegija ili nastavnih predmeta) - Pandžić, Vlado, kroatist (2009)
U tekstu su predstavljene autorske i suautorske knjige prof. dr. sc. Josipa Silića koje su porabljene kao udžbenici u okviru sveučilišnih metodičkih kolegija ili nastavnih predmeta koje je predavao autor ovoga preglednog rada (1975-2008). Rasprava, zaključci i potkrjepljenja djelomice se temelje na studentskim prikazima, ocjenama, komentarima i odgovorima na anketna pitanja.
HRV