Projekt "Stara povijest hrvatskih zemalja - teorija, praksa, priručnici" - terenski seminari na Turskoj Kosi i u Topuskome 2007. i 2008. - Kuntić-Makvić, Bruna (Array, 2008)
U radu se navode predavači i opisuje sadržaj terenskih seminara za studente održanih na Turskoj Kosi i u Topuskome 2007. i 2008.