Manje je više. O heuristikama u društvenim znanostima - Polšek, Darko (2008)
Riječ je o preglednom radu s područja bihevioralne ekonomije, odnosno o dva standardna (međusobno proturječna) objašnjenja heuristika i pristranosti.
Projekt MZOS
HRV