Lokalitet Zagvozd - AN 60 Jukića gomila 1 i AN 61 Jukića gomila 2 - Olujić, Boris (2009)
Izvješće o istraživanju kamenih gomila na trasi Jadranske autoceste, čvor Zagvozd. Grobovi iz ranog i srednjeg brončanog doba s kasnijim srednjovjekovnim ukopima.
Projekt MZOS
HRV