Lokalitet Lupoglav - AN 6 Vrtača 1 i AN 7 Vrtača 2 - Olujić, Boris (Array, 2009)
Istraživanje vrtača na trasi jadranske autocest na području Zagvozda. Ostaci bunara i iskopa gline od srednjeg brončanog doba, željeznog doba, srednjeg vijeka. Ostaci srednjovjekovnog naselja i komunikacije.