Dalla parola all’immagine: 'Io non ho paura' - Borjan, Etami (Array, 2010)
Rad analizira odnos književnog i filmskog teksta. Analizom najznačajnijih scena iz filma "Io non ho paura", Gabrielea Salvatoresa, uspoređuju se sličnosti i razlike s istoimenim romanom talijanskog književnika Niccola Ammanitija. Osim analize filma, rad se bavi i teorijskim aspektom odnosa filma i književnosti općenito.