Etnografski film kao politički čin: imperativ ili utopija? - Borjan, Etami (Array, 2011)
Rad se bavi utjecajem novih medija na razvoj postkolonijalnog etnografskog filma te preispituje vjerodostojnost tradicionalnih filmskih i antropoloskih teorija vezanih za etnografski film.