Slavistika vs. regionalna književna komparatistika - Kovač, Zvonko, profesor književnosti (2011)
U radu se propituju mogućnosti i granice poredbenoga proučavanja južnoslavenskih književnosti s obzirom na suvremene studije slavistike i pitanja interslavenske komparatistike.
Projekt MZOS
HRV