Le monastère Saint-Pierre d’Osor (île de Cres) : cinqième campagne d’études archéologiques - Čaušević-Bully, Morana; Bully, Sébastien Marić, Iva; Jurković, Miljenko (2011)
U radu su detaljno opisani rezultati pete kampanje arheoloških istraživanja koja se odvijaju u okviru znanstvene suradnje Međunarodnoga istraživačkog centra za kasnu antiku i srednji vijek Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Besançonu te istraživačkoga centra ARTeHIS C.N.R.S.–a iz Dijona. Osim arheoloških iskopavanja, ove godine dio lokaliteta bio je predmetom geofizičkih istraživanja.
Projekt MZOS
FRA