L'eglise Saint-Maur de Galižana (Istrie-Croatie): chantier-ecole aux methodes de l'archeologie du bati - Fiocchi, Laurent (Array, 2010)
U radu su sumarno prikazani rezultati radionice organizirane u cilju upoznavanja studenata s metodama izrade arheološke dokumentacije. Radionica se odvijala na lokalitetu crkve sv. Maura pored Galižane, a organizirana je u sklopu edukacijskog programa projekta IRCLAMA.