Dva raspela Andree Fosca na Hvaru - Fisković, Igor (Array, 2011)
Uz atribuciju dvaju monumentalnih drvenih i oslikanih raspela u samostanskim crkvama grada Hvara, razlaže se problem prodora manirističkog stila u Dalmaciju i obogaćuje opus venecijanskog umjetnika Andrije Fosca.