Hans Brinker ili kako smo začepili rupu neznanja - Pancirov Cornelisse, Željana (Array, 2011)
U ovom je radu predstavljeno učenje nizozemskog jezika i kulture u Klasičnoj gimnaziji u Zagrebu (za školsku godinu 2010./2011.).