Tummons, J. (2009) Curriculum studies in the Lifelong Learning Sector, Exter, Learning matters - Markić, Ivan, pedagog (Array, 2011)
Knjiga Jonathana Tummonsa Curriculum studies in the Lifelong Learning Sector djelo koje će pomoći u razumijevanju i rasvjetljivanju kurikulumske problematike. Autor svakom čitatelju daje sve potrebne upute kako kurikulumski pristupiti svome djelovanju te kako najkvalitetnije i najbrže ostvariti zadane ciljeve.