Prava djeteta i prava roditelja - Markić, Ivan, pedagog (Array, 2010)
Prikaz časopisa Civilno društvo, br.23, 2010. Tematski broj Prava djeteta i prava roditelja u kojemu se govori o značaju Konvencije o pravima djeteta, zlostavljanju, zanemarivanju i napuštanju djece, kreativnosti itd.