Kakva sve historija može biti? Uz Hameršakovo čitanje Jenkinsove knjige Promišljanje historije, Zagreb 2008, 107 str. - Janković, Branimir (2010)
Autor u opsežnoj diskusiji raspravlja s navodima iz osvrta Filipa Hameršaka povodom hrvatskog prijevoda knjige Keitha Jenkinsa "Promišljanje historije" (Zagreb 2008) i iznosi vlastita razmišljanja o odnosu historije i postmodernizma.
Projekt MZOS
HRV