Na Tomasovićevu tragu - Tomljenović, Ana (2009)
Rad prikazuje zbornik "Poslanje filologa", objavljen povodom 70. rođenadana akademika Mirka Tomasovića, a čiji su urednici Tomislav Bogdan i Cvijeta Pavlović.
Projekt MZOS
HRV