Govor oca, pismo sina : urotnička pisma u držićologiji - Čale, Morana (Array, 2009)
Rad razmatra mitologičnost i dvostruko kodiranu političku alegorezu u načinu na koji su književni kritičari i povjesničari tumačili smisao Držićevih urotničkih pisama te vrednovali njihova prethodna i suvremena tumačenja.