N. Gauthier, E. Marin, F. Prévot (ur.), Salona IV, Inscriptions de Salone chrétienne, IVe-VIIe siècles / Salona IV, Natpisi starokršćanske Salone, IV.-VII. st. (2 sveska). N. Gauthier, E. Marin, F. Prévot (eds.), Salona IV, Inscriptions de Salone chrétienne, IVe-VIIe siècles / Salona IV, Natpisi starokršćanske Salone, IV.-VII. st. (2 volumes) - Demicheli, Dino (Array, 2011)
Recenzirana je dvotomna publikacija koja se bavi natpisima iz Salone nastalima u periodu od početka 4. do sredine 7. st.