Miloš Okuka: Salo debeloga jera libo azbukoprotres Save Mrkalja u starom i novom ruhu : Sava Mrkalj u starom i novom ruhu ; Zagreb : KD SKD Prosvjeta, 2010. - Karlić, Virna (Array, 2012)
Prikaz knjige Miloša Okuke: Salo debeloga jera libo azbukoprotres = Save Mrkalja u starom i novom ruhu : Zagreb : SKD Prosvjeta, 2010.