Dora Bošković - Damir Doračić, Mačevi viteškog doba u Hrvatskoj: Mačevi razvijenog i kasnog srednjeg vijeka u zbirci oružja Hrvatskog povijesnog muzeja u Zagrebu, Hrvatski povijesni muzej, Zagreb, 2009. - Bilogrivić, Goran (Array, 2010)
Prikaz knjige "Mačevi viteškog doba u Hrvatskoj: Mačevi razvijenog i kasnog srednjeg vijeka u zbirci oružja Hrvatskog povijesnog muzeja u Zagrebu" Dore Bošković i Damira Doračića