Gostovanje prof. Andrewa Wilsona na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u svibnju 2008. godine - Pavlović, Ana (Array, 2008)
Osvrt na dva predavanja koja je prof. Andrew Wilson održao tijekom svog gostovanja na Odsjeku za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu 2008.