Negacija u turskome jeziku - Čaušević, Ekrem (Array, 1996)
U radu se govori o negaciji u imenskoj (degil) i glagolskoj rečenici (-mA), negaciji u predikatnoj sintagmi sastavljenoj od modalnog i punoznačnog glagola, jednostrukoj, dvostrukoj i višestrukoj negaciji te o vezniku ne... ne de. Tipovi turskih rečenica kontrastirani su s hrvatskima.