Nominalizacija u turskom jeziku (I) - Čaušević, Ekrem (Array, 1995)
Prvi dio rada posvećen je nominalizaciji u turskome jeziku, preoblikama finitnih glagolskih oblika u infinitne s pomoću nominalizatora -mAk, -mA, -mAklIk, -Is, -DIk i -AcAk i njhovim semantičkim ekvivalentima u hrvatskom jeziku.