Δωδεκάθεοι na jednom rimskom reljefu iz Splita ? - Sanader, Mirjana (Array, 2008)
U arheološkom muzeju u Splitu čuva se djelomično sačuvani rimski reljef s prikazom više rimskih božanstava. U radu se pokušava rekonstruirati nekadašnji izgled reljefa.