Osujećenost tvorbe odnosa i smijeh i plač u Helmutha Plessnera - Burger, Hotimir (2010)
U radu se analizom Plessnerova spisa "Smijeh i plač" te drugih njegovih radova pokazuje do koje mjere smijeh i plač otkrivaju temeljno ustrojstvo ljudskoga bitka.
Projekt MZOS
HRV