Mjesto, nemjesto. Interdisciplinarna promišljanja prostora i kulture, Jasna Čapo i Valentina Gulin Zrnić, ur., Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb, 441 str - Lončar, Sanja, etnologinja (Array, 2011)
Rad je prikaz zbornika radova Mjesto, nemjesto. Interdisciplinarna promišljanja prostora i kulture urednica Jasne Čapo i Valentine Gulin Zrnić, objavljenog 2011. u Zagrebu.