People Make Places – ways of feeling the world. Deseti kongres SIEF-a. Lisabon, Portugal, 17. – 21. travnja 2011. godine - Kelemen, Petra; Lončar, Sanja, etnologinja (2011)
Rad je prikaz 10. kongresa SIEF-a (Société Internationale d'Ethnologie et de Folklore) "People Make Places – ways of feeling the world", održanog u Lisabonu, Portugal, 17. – 21. travnja 2011. godine.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV