Gib in drža v Gogoljevem delu - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (Array, 2011)
U tekstu je riječ o razvoju pokreta u Gogoljevu stvaralašvu. Posebna se pozornost posvećuje fiziološkim gestama.