Još jednom o 'urbanoj obnovi' : o pojmovima i procesima obnove urbanog naslijeđa - Čaldarović, Ognjen (Array, 2010)
U radu se tumače osnovni pojmovi koji se koriste kada se tumači proces urbane obnove, rehabilitacije i rekonstrukcije urbanog naslijeđa.