Prikaz 13. simpozija Međunarodnog društva za kliničku fonetiku i lingvistiku (ICPLA), Oslo, Norveška, od 23. do 26. lipnja 2010. godine - Liker, Marko (Array, 2011)
U radu se prikazuje 13. međunarodni simpozij Međunarodnog društva za kliničku fonetiku i lingvistiku (ICPLA) u Oslu