Seliverstova Elena Ivanovna: "Prostranstvo russkoj poslovicy: postojanstvo i izmenčivost'" (Seliverstova Elena Ivanovna: "Svijet ruske poslovice: stabilnost i promjenjivost") - Barčot, Branka (Array, 2012)
U radu se prikazuje znanstvena knjiga "Prostranstvo russkoj poslovicy: postojanstvo i izmenčivost'" ("Svijet ruske poslovice: stabilnost i promjenjivost") autorice Elene Ivanovne Seliverstove.