Igor Uranić, Aegyptiaca Zagrabiensia, Egipatska zbirka Arheološkog muzeja u Zagrebu, Zagreb, 2007. - Osterman, Jasmina (Array, 2009)
U radu je prikazan novi katalog Egipatske zbirke Arheološkog muzeja u Zagrebu koji je 2007. godine izdao Igor Uranić.