Interlingvistiko kaj Esperanto en la Universitato de Zagrebo - Piškorec, Velimir (2008)
En la artikolo estas priskribita la enkonduko de interlingvistiko kaj esperantologio en 2007 kiel elektebla studobjekto por studentoj de la Filozofia fakultato en la Universitato de Zagrebo kadre de la Instituto por germana lingvo.
U članku se prikazuje kronologija uvođenja interlingvističkih i esperantoloških kolegija za studente Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 2007. godine te se daje opis odgovarajućih silabusa.
Projekt MZOS
Esperanto