Interlingvistiko kaj Esperanto en la Universitato de Zagrebo - Piškorec, Velimir (Array, 2008)
En la artikolo estas priskribita la enkonduko de interlingvistiko kaj esperantologio en 2007 kiel elektebla studobjekto por studentoj de la Filozofia fakultato en la Universitato de Zagrebo kadre de la Instituto por germana lingvo.