Lijepa, skupa i oko devetnaeste: F. Scott Fitzgerald i žena u doba jazza - Ryznar, Anera (Array, 2010)
Rad se bavi konstrukcijom slike žene u američkim dvadesetima i njezinom reprezentacijom u popularnoj kulturi u doba jazza, pri čemu se kao polazište uzimaju kratke priče i filmski scenariji F. Scotta Fitzgeralda, tvorca identiteta američke flapper djevojke.