Književnost u starom grčkom odgoju: od Homera do Platona, Izokrata i Aristotela - Pandžić, Vlado (Array, 1985)
U radu je na temelju opsežne literature usustavljen jezgrovit pregled uključivanja književnosti u stari grčki odgoj od Homera do Platona, Izokrata i Aristotela.