Novootkrivena ranokršćanska crkva na otoku Krku - Jurković, Miljenko (Array, 1990)
Opisuje se novootkrivena ranokršćanska crkva na lokalitetu Cickini na Krku. Na temelju tipologije i morfologije datira se u 5/6. stoljeće