Novootkrivena ranokršćanska crkva na otoku Rabu - Jurković, Miljenko; Tenšek, Ivan (1990)
Opisuje se novopronađena ranokršćanska crkva u uvali Gožinka na otoku Rabu, i na temelju tipologije i morfologije datira u 6. st.
HRV