Novootkrivena ranokršćanska crkva na otoku Rabu - Jurković, Miljenko (Array, 1990)
Opisuje se novopronađena ranokršćanska crkva u uvali Gožinka na otoku Rabu, i na temelju tipologije i morfologije datira u 6. st.