Jedna mogućnost pristupa romanu Divota prašine u usmjerenom obrazovanju - Pandžić, Vlado (Array, 1979)
U ovome radu je usustavljen pristup Kalebovu romanu Divota prašine u usmjerenom obrazovanju (srednjoj školi).