Provincijalni karakter hrvatske sociologije?// A Parochial Status of Croatian Sociology? - Štulhofer, Aleksandar (Array, 2010)
In this short comment we present data on Croatian sociologists’ productivity and visibility in international peer-reviewed journals in the last decade.Our findings point to a marginal international productivity and visibility of senior Croatian sociologists.//U ovom kratkom komentaru prikazujemo podatke o objavljivanju i citiranosti hrvatskih sociologa u recenziranim međunarodnim časopisima tijekom posljednjeg desetljeća. Naši nalazi upućuju na to da se hrvatski sociolozi nalaze na marginama međunarodne produktivnosti i vidljivosti.