Govor za Hrvatsku: Bernardin Frankapan Modruški, Oratio pro Croatia / Govor za Hrvatsku (1522.), studija prijepis i prijevod Ivan Jurković - Violeta Moretti, Modruš: Katedra Čakavskog sabora Modruše, 2010, 176 str. - Gračanin, Hrvoje (2010)
Prikaz knjige Bernardin Frankapan Modruški, Oratio pro Croatia / Govor za Hrvatsku (1522.), studija, prijepis i prijevod Ivan Jurković - Violeta Moretti, Modruš: Katedra Čakavskog sabora Modruše, 2010., 176 str.
HRV