I Don Quixote je morao s nekim razgovarati (James Wood: "Proza na djelu") - Bogutovac, Dubravka (Array, 2009)
Rad daje prikaz knjige Jamesa Wooda "Proza na djelu". Naznačuju se temeljni problemi o kojima autor diskutira: mogućnosti pripovijedanja, konceptualizacija lika, pitanje mimeze i realnog, jezik proze, funkcija dijaloga, konvencija realizma.