Prilog istraživanju umjetničkih grafičkih kronologija (II), Zagrebačka izložba grafike i Hrvatski trijenale grafike iz dokumentacije Kabineta grafike HAZU 1990.-2006 - Tomas, Ivana (Array, 2008)
Zagrebačka izložba grafike neprekidno se održavala od 1960. do 1990. g. kao jugoslavenska manifestacija, a nakon 1990. g. održala se kao reprezentativna manifestacija hrvatske grafike i institucija koja u okrilju Kabineta grafike HAZU znala očuvati tradiciju i potaknuti suvremene izraze i mogućnost medija.