Prilog istraživanju umjetničkih grafičkih kronologija (I), Bijenalna Zagrebačka izložba jugoslavenske grafike iz dokumentacije Kabineta grafike HAZU 1960.-1990 - Tomas, Ivana (Array, 2007)
Stalna bijenalna manifestacija jugoslavenske grafike neprekidno se održavala od 1960. do 1990. Organizator manifestacije bio je Kabinet grafike JAZU. Tijekom trideset godina zagrebačka izložba postala je najuglednija revija originalne grafike na prostoru bivše Jugoslavije.