Naslada i mučenje - Bogutovac, Dubravka (Array, 2009)
Rad se bavi romanom "Malvina" Mirka Kovača. Posebna pozornost pridaje se problemu predstavljanja u romanu te katalogizaciji kao pripovjedačkom postupku i svjetotvornom aktu.