Dva lica patosa - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Istaknuti što u govoru moguće je, među ostalim, inzistiranjem na nekom izrazu, ali i prešućivanjem. Na tim se dvjema retoričkim gestama temelje dvije klasične figure - emfaza i aposiopeza.