Retorički prsten - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak opisuje epanalepsu (periodično ponavljanje iste riječi, sintagme, stiha, rečenice ili čak fragmenta) i okruživanje ili kiklos (ponavljanje istog izraza na početku i kraju teksta). Obje figure bitno utječu na strukturu i kompoziciju iskaza.