Kakva je okusa - ljuta bol? - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Sinestezija je istodobno psihologijski i stilistički pojam. U psihologiji označava složeni doživljaj koji ujedinjuje djelovanje različitih osjetila. U stilistici je psihotrop, izraz ili iskaz u kojemu pojmovi vezani uz jedno osjetilo sudjeluju u izricanju doživljaja ostvarena drugim osjetilom.